Wat zeggen klanten?

Een aantal testimonials van onze klanten.

In mijn traject Groei in Leiderschap komen theorie en praktijk samen. Door de focus op mijn persoonlijke situatie en cases te bespreken uit de dagelijkse praktijk in combinatie met theorie, kom je tot directe acties en toepasbare resultaten. Door derden ernaar te laten kom je tot nieuwe inzichten. De terugkerende afspraken dwingen bovendien tot het actief oppakken van acties. Er is direct resultaat uitgekomen waarop we hebben doorgebouwd. Het is voor mij een belangrijke basis om verder op door te gaan.

Sandra Poot

Hoofd Binnendienst Verkoop, Anthura BV

We werken al meer dan 5 jaar met Personal & Business Improvement en vooral met Erwin. Hij heeft bij Greenlink meer structuur aangebracht in de organisatie onder andere door duidelijke functieomschrijvingen. Hierdoor verbeterde de werksfeer, kent iedereen ieders en eigen verantwoordelijkheden en zien we ook dat we door synergie ook samen meer aankunnen. De organisatie loopt meer ‘gesmeerd’.

Daarnaast heeft hij als duizendpoot ook de marketing verder ingericht en ons Kenniscentrum verder vormgegeven. Mede daardoor hebben we meer klanten en kunnen we die klanten beter bedienen.

Erwin ervaar ik als een betrouwbaar en prettig bedreven persoon om mee samen te werken. Op gebied van marketing, organisatie als ook digitaal vind ik hem verrassend veelzijdig.

Fred de Koning

Directeur, Greenlink BV

P&B Improvement heeft in het kader “Leiderschap ontwikkeling” meegekeken met onze interne processen teneinde een professionaliseringsslag te maken. Tevens is gewerkt aan effectiviteit, effectief leiderschap en coaching van medewerkers en stagiaires. Het heeft ons meer structuur gebracht en dit werpt nu al zijn vruchten af. Personal & Business Improvement is zeer plezierig om mee samen te werken, integer en betrouwbaar met veel ervaring. Ze verstaan de kunst van het luisteren en zijn altijd bereid een stap extra te doen.

Merijn Kegel

Directeur / Eigenaar, Webalist BV

Inmiddels werken wij al weer een geruime tijd samen met P&B Improvement.
Een samenwerking die zeer deskundig is en erg plezierig.
Ze hebben ons al vele tips gegeven op het gebied van bedrijfsadvies die wij direct in de praktijk hebben kunnen brengen.
En je merkt, het werkt.

Ook hebben wij met P&B Improvement samen onze website zeer professioneel kunnen inrichten zodat die voor iedereen goed te begrijpen is.
Wij hopen nog een lange periode te kunnen blijven samenwerken met P&B Improvement.

Ru van Meeteren

Directeur , Cinemeta BV

Het sparringtraject met P&B Improvement is praktijkgericht waardoor het direct toepasbaar is. Ze hebben theorie als naslag en testen voor mij en mijn team. Gekoppeld aan de praktijk werkt dat erg prettig. Ik geef een 9.

Mike Houdijk

Flower Direct

Met het functiegeschiktheid onderzoek van P & B Improvement kreeg ik de informatie die ik nodig had om de juiste persoon op de juiste plaats aan te nemen.

Lennard van der Weijden

Directeur eigenaar, Green Balanz

Een traject van persoonlijke gesprekken en op maat gemaakte workshops maakte het mogelijk om ons over de ‘eye-openers’ en inzichten te buigen en met P&B Improvement het team dichter bij elkaar te brengen. We hebben nu focus en werken continu aan verbetering van de werksfeer en het resultaat.
P&B Improvement hield onophoudelijk contact met me om het traject aan te passen wanneer nodig.

Wouter van der Jagt

Manager Application Development, Scania Networks