Wij zijn Personal & Business Improvement

Personal & Business Improvement is in 2010 opgericht door Erwin en Joost Siereveld. Wij werken samen met ervaren, enthousiaste en resultaatgerichte mensen die met plezier werken aan de voor jou benodigde verbeteringen voor jezelf en je organisatie.

Personal & Business Improvement helpt ondernemers, managers en leidinggevenden, die echt wat willen veranderen aan hun team, organisatie en aan henzelf.

Dit maakt ons net wat anders dan de rest

We combineren ervaring, wetenschap en innovatie met persoonlijke service. We bieden één overzichtelijk platform voor alle feedbackinstrumenten en elk traject wordt 100% op maat ingericht. Na afloop staan onze trainers klaar om presentaties en workshops in te zetten, om zo het effect van de uitkomsten te versterken.

Ervaringen van onze klanten

Voor wie?

Wij werken alleen met mensen die:

  • Verschil willen maken.
  • Mensen zijn van de praktijk. Van het doen!
  • Snel willen groeien.
  • De huidige situatie willen veranderen en dat ook durven.
  • Echt iets willen betekenen voor de organisatie en de medewerkers.
  • Hun team willen laten groeien in kwaliteit.

Hoe kunnen wij doen wat we doen?

Wij hebben in meerdere functies leiding gegeven aan verschillende mensen en professionals in verschillende branches gedurende minimaal 20 jaar. We volgen nog steeds trainingen, seminars, workshop en halen daar het beste uit om aan jou mee te kunnen geven.

Wij hebben leiding gegeven aan mensen uit verschillende culturen in zowel Nederland als België. Wij kennen de meeste problemen en kunnen die door onze ervaring ook voor en met u oplossen.

Waarom Personal & Business Improvement?

Wij hebben de ervaring in de praktijk en klanten geven aan dat ze zeer blij zijn met onze aanpak. Ons doel is niet het trainen, coachen, begeleiden, testen en in kaart brengen van processen. Ons doel is het optimaliseren en verbeteren met resultaat. Wij maken gebruik van professionele tools zoals assessments en zien trainen, coachen, begeleiden, testen en in kaart brengen van processen als middel om het doel te bereiken.

Belangrijk is dat we ook kunnen borgen dat de veranderingen blijvend zijn. Zowel bij de persoon als de organisatie. Hierdoor gaat het niet alleen om een momentopname maar om een blijvend resultaat!

Door onze expertise te gebruiken en over te brengen, zien we significante verbeteringen bij klanten waar wij en de klant blij van worden.

Onze visie is dan ook: Gebruik maken van talenten en sterke punten zorgt voor plezier in het werk bij managers én bij medewerkers.

We helpen je krachtiger te zijn in werk. Want vanuit kracht komt actie.

Dat doen we door de persoonlijke trajecten en de praktijkgerichte aanpak. De focus ligt niet zozeer op de theorie en wat je kan doen. Onze aanpak focust op hoe en waarom je doet wat je doet. Dan kan je veranderen met als belangrijkste factor DAT je volhoud wat je veranderd.

Kernwaarden van Personal & Business Improvement

Inventarisatie

We beginnen ieder traject of workshop met een inventarisatie waarin we analyseren wat de huidige situatie is en wat het gewenste doel is. Want zonder doel is er geen te meten resultaat. Aan de hand daarvan wordt de aanpak bepaald die bij jou en je organisatie past.

Niet alleen leren maar ook doen.

Dat is een van de grote verschillen die we maken. Het gaat om kennis en inzicht, maar belangrijker is het daadwerkelijk toepassen. Je krijgt van ons dan ook zoveel mogelijk gereedschappen mee om ook daadwerkelijk aan de gang te gaan met wat je hebt geleerd.

Groot assortiment onderzoeken, checklists, scans en testen

Als organisatie wil je graag dat een traject, training of workshop afgestemd wordt op jouw organisatie. Wij maken gebruik van verschillende tools en een breed assortiment onderzoeken, checklists, scans en testen.

Persoonlijk

Persoonlijkheid is de sleutel van een goede relatie, wat weer leidt tot wederzijds succes. Bij Personal & Business Improvement ben je op het juiste adres. Wij pakken alles persoonlijk aan omdat het om personen gaat. Daar staat of valt wat ons betreft alles mee.

Plezier

Wij houden van werken met plezier. Dat is één van onze subdoelen. Dat houdt overigens niet in dat trajecten niet confronterend en in bepaalde gevallen wel eens pijnlijk kunnen zijn, om uiteindelijk het beste voor alle betrokkenen eruit te halen.

Deskundigheid

Omdat wij zowel de opleidingen hebben gevolgd en de ervaring hebben om de werkzaamheden uit te kunnen voeren waar we goed in zijn, maar ook omdat wij zelf hebben gewerkt of nog steeds werken als ondernemer of manager.

Redelijke prijs

Omdat we een breed assortiment hebben en  ervaring met diverse organisaties, kunnen we door efficiënt en doortastend te werk te gaan samen met jou bepalen welke onderdelen worden gebruikt en die voor een redelijke prijs leveren.

Transparant proces

Onze aanpak is om samen met jou tot het beste resultaat te komen op de voor jou meest effectieve wijze. We doen dit stapsgewijs waarbij je betrokken bent bij het hele proces.

Lees wat klanten over ons zeggen

In mijn traject Groei in Leiderschap komen theorie en praktijk samen. Door de focus op mijn persoonlijke situatie en cases te bespreken uit de dagelijkse praktijk in combinatie met theorie, kom je tot directe acties en toepasbare resultaten. Door derden ernaar te laten kom je tot nieuwe inzichten. De terugkerende afspraken dwingen bovendien tot het actief oppakken van acties. Er is direct resultaat uitgekomen waarop we hebben doorgebouwd. Het is voor mij een belangrijke basis om verder op door te gaan.

Sandra Poot

Hoofd Binnendienst Verkoop, Anthura BV

We werken al meer dan 5 jaar met Personal & Business Improvement en vooral met Erwin. Hij heeft bij Greenlink meer structuur aangebracht in de organisatie onder andere door duidelijke functieomschrijvingen. Hierdoor verbeterde de werksfeer, kent iedereen ieders en eigen verantwoordelijkheden en zien we ook dat we door synergie ook samen meer aankunnen. De organisatie loopt meer ‘gesmeerd’.

Daarnaast heeft hij als duizendpoot ook de marketing verder ingericht en ons Kenniscentrum verder vormgegeven. Mede daardoor hebben we meer klanten en kunnen we die klanten beter bedienen.

Erwin ervaar ik als een betrouwbaar en prettig bedreven persoon om mee samen te werken. Op gebied van marketing, organisatie als ook digitaal vind ik hem verrassend veelzijdig.

Fred de Koning

Directeur , Greenlink BV

Erwin heeft in het kader “Leiderschap ontwikkeling” meegekeken met onze interne processen teneinde een professionaliseringsslag te maken. Tevens is gewerkt aan effectiviteit, effectief leiderschap en coaching van medewerkers en stagiaires. Het heeft ons meer structuur gebracht en dit werpt nu al zijn vruchten af. Erwin is zeer plezierig om mee samen te werken, integer en betrouwbaar met veel ervaring. Hij verstaat de kunst van het luisteren en is altijd bereid een stap extra te doen.

Merijn Kegel

Directeur / Eigenaar, Webalist BV

Inmiddels werken wij al weer een geruime tijd samen met Erwin Siereveld.
Een samenwerking die zeer deskundig is en erg plezierig.
Erwin heeft ons al vele tips gegeven op het gebied van bedrijfsadvies die wij direct in de praktijk hebben kunnen brengen.
En je merkt, het werkt.

Ook hebben wij met Erwin samen onze website zeer professioneel kunnen inrichten zodat die voor iedereen goed te begrijpen is.
Wij hopen nog een lange periode te kunnen blijven samenwerken met Erwin Siereveld.

Ru van Meeteren

Directeur , Cinemeta BV

 Het sparringtraject met Erwin is praktijkgericht waardoor het direct toepasbaar is. Ze hebben theorie als naslag en testen voor mij en mijn team. Gekoppeld aan de praktijk werkt dat erg prettig. Ik geef een 9.

Mike Houdijk

Flower Direct

Met het functiegeschiktheid onderzoek van P & B Improvement kreeg ik de informatie die ik nodig had om de juiste persoon op de juiste plaats aan te nemen.

Lennard van der Weijden

Directeur eigenaar, Green Balanz

Een traject van persoonlijke gesprekken en op maat gemaakte workshops maakte het mogelijk om ons over de ‘eye-openers’ en inzichten te buigen en met P&B Improvement het team dichter bij elkaar te brengen. We hebben nu focus en werken continu aan verbetering van de werksfeer en het resultaat.
P&B Improvement hield onophoudelijk contact met me om het traject aan te passen wanneer nodig.

Wouter van der Jagt

Manager Application Development, Scania Networks

Bekijk hier een aantal klantcases >>

Wij helpen je graag verder!

Neem contact met ons op

Personal & Business Improvement Aalsmeer

Personal & Business Improvement Delft

Postadres
Prinses Irenelaan 10, 3641 ER Mijdrecht

Bezoekadres Aalsmeer
Turfstekerstraat 63

1431 GD Aalsmeer