Erwin Siereveld

Als mede oprichter van Personal & Business Improvement werk ik graag met, voor en binnen verschillende organisaties. Ik help mensen het maximale uit henzelf en hun medewerkers te halen.

Ik ben op mijn best op het scheidvlak tussen techniek, klant en business/commercie. De feedback die ik krijg is dat ik een sterk creatieve geest heb en analytische manager ben die zowel empatisch, praktisch en concreet is.
Ik bouw graag aan verbeter trajecten op zowel zakelijk als menselijk vlak en ben sterk in het coachen van mensen en enthousiasmeren van teams voor een gezamenlijk doel en werken naar een beter resultaat.

Wat kan ik voor je veranderen?

• Structuur brengen binnen werkzaamheden, afdeling, organisatie
• Inzicht bieden in jouw sterke punten en leren die beter te benutten
• Inzicht geven in de sterke punten van je afdeling/organisatie
• Hoe je jezelf anders profileert als leider
• Hoe je daadwerkelijk resultaten behaalt
• Medewerkers echt samen laten werken
• Ondernemerschap bij werknemers
• Beter gemotiveerde mensen in je organisatie

Optimalisatie → Resultaat → Plezier

Kernbegrippen

Rust, analytisch, creatief, verbeterend, concreet, praktisch, bemiddelaar en enthousiast.

Ervaring

Gewerkt in dienst van of projecten uitgevoerd bij o.a.:
KLM Cargo, Hoogovens, Volvo, Unilever, Ministeries Binnen en Buitenlandse Zaken, Defensie en Justitie, Mars, Campina, diverse Bioscopen en Theaters, Scania, TMC, Yellowbrick, Diverse Hotels, Fuji Film, ABNAMRO bank, Rabobank, Diverse Koninklijke paleizen, KZA, etc.

In verschillende rollen werkzaam geweest zoals:
ICT manager, Directeur, Software development manager, Beheer en service manager, Informatie manager, Research & Development manager, Manager data centrum, Projectmanager & Sales manager

Daarnaast consultancy en sparring bij onder andere:
Greenlink, Anthura, Scania Networks, Rubens kwekerijen, Webalist, Cinemeta, Flower Direct, Allplant, Green Balanz en meer.

Kernwaarden van Personal & Business Improvement

Inventarisatie

We beginnen ieder traject of workshop met een inventarisatie waarin we analyseren wat de huidige situatie is en wat het gewenste doel is. Want zonder doel is er geen te meten resultaat. Aan de hand daarvan wordt de aanpak bepaald die bij jou en je organisatie past.

Niet alleen leren maar ook doen.

Dat is een van de grote verschillen die we maken. Het gaat om kennis en inzicht, maar belangrijker is het daadwerkelijk toepassen. Je krijgt van ons dan ook zoveel mogelijk gereedschappen mee om ook daadwerkelijk aan de gang te gaan met wat je hebt geleerd.

Groot assortiment onderzoeken, checklists, scans en testen

Als organisatie wil je graag dat een traject, training of workshop afgestemd wordt op jouw organisatie. Wij maken gebruik van verschillende tools en een breed assortiment onderzoeken, checklists, scans en testen.

Persoonlijk

Persoonlijkheid is de sleutel van een goede relatie, wat weer leidt tot wederzijds succes. Bij Personal & Business Improvement ben je op het juiste adres. Wij pakken alles persoonlijk aan omdat het om personen gaat. Daar staat of valt wat ons betreft alles mee.

Plezier

Wij houden van werken met plezier. Dat is één van onze subdoelen. Dat houdt overigens niet in dat trajecten niet confronterend en in bepaalde gevallen wel eens pijnlijk kunnen zijn, om uiteindelijk het beste voor alle betrokkenen eruit te halen.

Deskundigheid

Omdat wij zowel de opleidingen hebben gevolgd en de ervaring hebben om de werkzaamheden uit te kunnen voeren waar we goed in zijn, maar ook omdat wij zelf hebben gewerkt of nog steeds werken als ondernemer of manager.

Redelijke prijs

Omdat we een breed assortiment hebben en  ervaring met diverse organisaties, kunnen we door efficiënt en doortastend te werk te gaan samen met jou bepalen welke onderdelen worden gebruikt en die voor een redelijke prijs leveren.

Transparant proces

Onze aanpak is om samen met jou tot het beste resultaat te komen op de voor jou meest effectieve wijze. We doen dit stapsgewijs waarbij je betrokken bent bij het hele proces.

Wij helpen je graag verder!

Neem contact met ons op

Personal & Business Improvement Aalsmeer

Personal & Business Improvement Delft

Postadres
Prinses Irenelaan 10, 3641 ER Mijdrecht

Bezoekadres Aalsmeer
Turfstekerstraat 63

1431 GD Aalsmeer