Persoonlijke Blauwdruk

Wat maakt de persoonlijke blauwdruk bijzonder?

N

Combinatie van test en interview

N

Persoonlijk rapport met jouw grootste kracht

N

Eerste persoonlijkheid test die meet wat jouw diepste drijfveren zijn

Algemeen

De persoonlijke blauwdruk van Personal Power plus meet wie je bent, wat je kunt en waar je voor staat. Personal Power Plus geeft je een handleiding hoe je dat voor jezelf en anderen duidelijk zichtbaar maakt. Zodat je moeiteloos je talenten kunt inzetten voor datgene wat jij kunt betekenen voor de mensen om je heen, op een manier waarop jij volledig tot je recht komt en je keuzes kunt maken zonder twijfel of angst. Zodat je je niet meer kunt verstoppen, maar in je kracht gaat staan en overtuigd en vol passie aan de wereld laat zien wat er in je zit. En het bijzondere leven leidt wat voor jou bedoeld is.

Heb jij wel eens het gevoel dat er meer in je zit dan je laat zien? Dat je het talent hebt om de wereld te veranderen, maar dat het je niet lukt om eerst jezelf te veranderen? Dat je je potentie verstopt of zelfs ontkent en jezelf onvoldoende zichtbaar maakt? Dat anderen niet zien wat jij in huis hebt? Dat je vol ambitie en met je talenten aan de slag bent, maar dat het je veel energie kost en je twijfelt of je op het juiste pad zit? En frustreert je dat, beperkt je dat, maakt je dat onzeker, vermoeid of verdrietig? En leef je daardoor niet ten volle het leven wat voor jou bedoeld is?

Personal Power Plus is de eerste persoonlijkheid test die meet wat jouw diepste drijfveren zijn, hoe jij de dingen moeiteloos voor elkaar krijgt en hoe je jouw unieke kracht zichtbaar maakt met een imago advies wat 100% is gebaseerd op persoonlijkheid.

 

Hoe werkt het?

De test wordt online gedaan en is dus op elke plaats met internet uit te voeren. Thuis, werkplek, elders.

Het interview wordt gehouden in Aalsmeer of Delft. In overleg kan dit ook bij de organisatie worden gedaan van de deelnemer.

Rapport

Als je jouw complete blauwdruk leeft en uitstraalt, krijg je meer voor elkaar met meer voldoening en minder moeite. Met de Powertest ontdek je wat jouw complete BLAUWDRUK is en daarover lees je alles in je PERSONAL POWER (blauwdruk) rapport

In het meer dan 30 pagina’s tellende Personal Power (blauwdruk) rapport vind je alles over jouw Blauwdruk. Je maakt in detail kennis met je sterkste Element, je belangrijkste Kleurfamilie, je sterkste Powertype, je balanskleur, je Top40 kleuren, ook voor je balanskleur, je complete Blauwdruk, Elementenvlieger, je score op elke Kleurfamilies, je Top10 Powertypes. Kortom je ontdekt jouw grootste kracht, hoe je die kleurrijk zichtbaar maakt, wanneer jij in je element bent, jouw diepste drijfveren,
jouw blauwdruk voor succes en een waardevol leven

Jouw Blauwdruk is gebaseerd op je 4 hoogst scorende Powertypes. Iedere Blauwdruk heeft een eigen 4 kleurendruk en bijbehorend persoonlijkheid profiel. De 4 kleuren in je Blauwdruk geven aan wat jouw diepste drijfveren zijn en hoe je dingen moeiteloos voor elkaar krijgt. Je vindt in het rapport de nuances in je Elementen.

Tot slot geeft het Personal Power (blauwdruk) rapport je een aantal praktische tips om met jouw kracht en kleur aan de slag te gaan. Zodat jij je kracht omarmt en laat zien wie je bent, en het waardevolle leven leidt wat voor jou bedoeld is.

Investering

De investering voor een persoonlijke blauwdruk Personal Power plus bedraagt € 697,- (Excl. BTW). 

 

Vooropleiding

N.v.t.

We helpen je graag verder

Je kunt ons bellen op 0297 369 325

Je kunt ons een bericht sturen door hiernaast je gegevens in te vullen →

Of ons een e-mail te sturen

Formulier Persoonlijke Blauwdruk

Ik wil: