Interim Management

Algemeen

Direct inspringen om een tijdelijk probleem op te lossen, een verandering teweeg te brengen of te begeleiden. Neem contact op om dit in te vullen.
Dat kan voor meerdere dagen in de week voor de volgende expertises:

  • Algemeen management
  • Verandermanagement
  • Procesveranderingen
  • Implementaties

Werken vanuit de mensen die de werkzaamheden uitvoeren en het resultaat wat je wil bereiken. Wil je versneld resultaat, een objectieve aanpak van buitenaf en een werkende situatie achterlatend? Dat kan.

Ervaring

Gewerkt in dienst van of projecten uitgevoerd bij o.a.:
KLM Cargo, Hoogovens, Volvo, Unilever, Ministeries Binnen en Buitenlandse Zaken, Defensie en Justitie, Mars, Campina, diverse Bioscopen en Theaters, Scania, TMC, Yellowbrick, Diverse Hotels, Fuji Film, ABNAMRO bank, Rabobank, Diverse Koninklijke paleizen, KZA, etc.

In verschillende rollen werkzaam geweest zoals:
ICT manager, Directeur, Software development manager, Beheer en service manager, Informatie manager, Research & Development manager, Manager data centrum, Projectmanager & Sales manager

Daarnaast consultancy en sparring bij onder andere:
Greenlink, Anthura, Scania Networks, Rubens kwekerijen, Webalist, Cinemeta, Flower Direct, Allplant, Green Balanz en meer.

 

Methodieken

Door trainingen, studie en ervaring:
Agile, SCRUM, LEAN, Prince2, PPS, ITIL, MTI, RUP, M_o_R, DiSC, T-Map, NIMA

Summary

Sterk creatieve geest en analytische manager. Zowel empatisch, snel van geest, praktisch en concreet word ervaren als een “brug” tussen techniek, klant en business/commercie. Betrouwbaar, verantwoordelijk en ondernemend zijn kwaliteiten die als feedback worden gegeven en worden gebruikt bij projecten, service delivery en (verander) management. Bouwen aan verbeter trajecten op zowel zakelijk als menselijk vlak. Sterk in het coachen van mensen en enthousiasmeren van teams voor een gezamenlijk doel en werken naar een beter resultaat. Meer dan 20 jaar ervaring in zowel lijn- als projectmanagement, software- & technologie ontwikkeling, security en het opzetten en managen van IT afdelingen, datacenters en servicemanagement. People management met een focus op mens én resultaat.

We helpen je graag verder

Je kunt ons bellen op 0297 369 325

Je kunt ons een bericht sturen door hiernaast je gegevens in te vullen →

Of ons een e-mail te sturen

Formulier Interim Management

Ik wil: