Coaching

Algemeen

Coaching gaat om jou.
Coaching bij Personal & Business Improvement staat voor het aanboren van krachtbronnen in jezelf en het verkrijgen van inzicht in je persoonlijke sterke en minder sterke punten, je eigen stijl en het benoemen van je meerwaarde. Coaching vergroot de grip op je eigen handelen en je bent beter in staat je doelen te stellen en te verwezenlijken. Het vergroten van je persoonlijke effectiviteit kun je bereiken door een voor jou op maat gesneden traject door middel van coaching.

Het leidt er onder andere toe dat je krachtiger, doelgerichter en effectiever gaat functioneren! Zowel zakelijk als prive.
Weten wie je bent, waar je staat en waar je naartoe op weg bent; dat vraagt stilstaan en reflectie. Coaching daagt je hiertoe uit: confronterend, persoonlijk en doelgericht. Wil je grip op je eigen handelen vergroten? En ben je bereid om een kritische blik in de spiegel te werpen? Start dan nu met coaching bij Personal & Business Improvement.

Onderwerpen die we regelmatig tegenkomen:

 • Waaruit bestaat mijn communicatiepatroon en hoe kan ik hier op positieve wijze sturing aangeven?
 • Hoe kan ik mijn uitstraling professionaliseren?
 • Hoe stel ik op een acceptabele manier grenzen naar anderen toe?
 • Anderen ervaren mij als bot, zo wil ik niet overkomen
 • Hoe kan ik mij zichtbaarder profileren?
 • Hoe kan ik meer zelfvertrouwen ontwikkelen?
 • Hoe kan ik omgaan met stressvolle situaties?
 • Hoe vind ik een gezonde balans vinden tussen controleren/delegeren?
 • Hoe kan ik timemanagement integreren in de dagelijkse uitvoering van mijn werkzaamheden?
 • Hoe kan ik mijn persoonlijke ontwikkelingsplan uitkristalliseren?
 • Zicht krijgen op en ontwikkelen van mijn competenties.
 • Hoe krijg ik meer contact met mijn team?
 • Hoe kan ik meer coachend leidinggeven?

Bij coaching krijg je de unieke aandacht voor die punten waarin je je verder wilt ontwikkelen!

Practisch

Onze coachtrajecten bestaan uit blokken van 3 gesprekken van ca. 2 uur en het doen van een of meer objectieve psychologische testen. De resultaten van de testen worden tijdens de gesprekken uitgebreid besproken en toegelicht.

Bij het intakegesprek dat vooraf plaats vindt wordt gezamenlijk de doelstelling bepaald en wordt tevens bepaald welke testen voor het betreffende coachtraject van toepassing zijn. Ook wordt vastgesteld of het voldoende klikt tussen coach en coachee.

Er worden een of meerdere tests afgenomen in het verlengde van de aanleiding.
Aan het eind van een traject vindt een samenvatting en een rapportage plaats, ook aan de opdrachtgever (met toestemming van de coachee) en wordt bepaald of het coachtraject als afgrond wordt beschouwd af dat er behoefte bestaat aan een volgend blok van 3 gesprekken.

Optioneel

Als het coachtraject is afgerond is er de mogelijkheid tot implementatie borging waar dat mogelijk is. Dat houdt in dat de coach met zowel de coachee (en eventueel de betrokken leidinggevende) een plan van aanpak uiteen zet om te monitoren hoe hij/zij functioneert en of de verbeteringen ook daadwerkelijk zichtbaar of merkbaar zijn/blijven.

Investering

De investering voor een coaching traject voor een persoon bedraagt € 1.297,- (Excl. BTW).

Extra testen die worden besproken zoals hierboven omschreven worden afhankelijk van het overeengekomen doel toegepast. Eventuele kosten worden vooraf overlegd.

Heerlijk om die spiegel voorgeschoteld te krijgen. Veel open deuren die eigenlijk wel weet, maar die door een bepaalde reden toch dicht zijn gegaan. Ik zou zeker andere mensen dit aanbevelen. Het smaakt naar meer en geeft energie.

Bewust worden van je zelf, en weer weten waar je kracht ligt.

Thedo Vos

Levarht

We helpen je graag verder

 

Je kunt ons een bericht sturen door hiernaast je gegevens in te vullen →

Of ons een e-mail te sturen

Formulier Coaching

Ik wil: