Sparren – Brainstormen – Advies

Algemeen

Je hebt een of meer uitdagingen en wil daar eens over praten. Je hebt een idee maar weet nog niet helemaal zeker hoe het vorm te geven. Je hebt een visie en hoe ga je die binnen je organisatie delen en tot werkelijkheid brengen? Een paar voorbeelden van vragen waar we graag met ondernemers, directie, managers en specialisten over praten. Het kan zijn dat je advies wil, of dat je wil sparren om tot een duidelijk omlijnd plan te komen. Want het uitspreken van je gedachten en ideeën brengt je verder. Heb je behoefte aan een klankbord, aan het toetsen van ideeën en ervaringen, aan het ontvangen van onderbouwde feedback? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Geef jezelf en je organisatie een boost. Gun jezelf en je organisatie een andere zienswijze en kom tot nieuwe ideeën. Ook komt het voor dat je binnen je organisatie niet de juiste gesprekspartner hebt om vrij van gedachten mee te wisselen. Personal & Business Improvement biedt ervaren en integere gesprekspartners en helpt je graag om je plannen te toetsen, te verscherpen en aan te vullen.

Brainstormen

Wil je brainstormen en je uitdagingen vanuit een nieuw perspectief zien? Fantastisch! Personal & Business Improvement heeft een speciaal concept ontwikkeld waarbij we, samen met je team, in één dag tot compleet nieuwe inzichten komt. Gegarandeerd!.

 

Practisch

Om het sparren, advies of brainstormen te starten hebben we eerst contact over het onderwerp en wat jij wil bereiken. We kunnen je helpen bij verandertrajecten, leiderschap, ondernemerschap, marketing, klantenservice, personeel, nieuwe concepten, etc. waarbij we ons vooral richten op de organisatie en de betrokken mensen.

Investering

De investering voor een of meerdere afspraken voor sparring of advies bedraagt € 375,- (Excl. BTW) inclusief rapportage. De investering voor een brainstorm sessie inclusief voorbereiding bedraagt € 997,- (Excl. BTW).

We helpen je graag verder

 

Je kunt ons een bericht sturen door hiernaast je gegevens in te vullen →

Of ons een e-mail te sturen

Formulier Sparren - Brainstormen - Advies

Ik wil: